Fanbeleving: Tips voor een onvergetelijke F1-ervaring tijdens de Zandvoort GP

Thu, 24 August 2023, 22:43

Eindelijk, de zomerpauze in de Formule 1 is voorbij. En dan is de Formule 1 meteen in eigen land, op Zandvoort!

Onze grootste tip, komt op de fiets of met de trein! Met de auto of motor is het circuit niet te bereiken. In het verleden stond de grote evenementen op het circuit ook bekend om hun lange files. Dat heeft de organisatie van de Dutch GP door middel van een mobiliteitsplan keurig opgelost. Meer dan 90% komt op de fiets of met het openbaar vervoer, de treinen rijden af en aan. En vanaf het station is het een kwartiertje lopen naar het circuit.

Daarnaast is de wandeling vanaf het station ook leuk om sfeer te proeven in het dorp. Alle huizen zijn versierd en langs de weg is er van alles te koop.

Max Verstappen is op Zandvoort natuurlijk de grote favoriet. Red Bull is dit jaar nog onverslaanbaar en Max Verstappen won ook de vorige twee edities. Verstappen pakt de afgelopen twee jaar ook Pole Position, maar wat veel mensen vergeten is dat de verschillen toen minimaal worden. Op Zandvoort is het niet makkelijk inhalen, dus de kwalificatie is belangrijk!
En juist in kwalificatie komen vooral McLaren en Mercedes steeds beter voor de dag. Op Spa Francorchamps was dit al zo, kunnen ze dit ook op Zandvoort?

Na de trainingen, kwalificatie, of race is het leuk om nog even naar de zee te wandelen. Je kunt daar nog wat eten aan zee en van de sfeer genieten. Daarnaast kun je dan ook na de grootste drukte reizen.

En de laatste tip, boek al meteen je F1 Zandvoort tickets voor 2024! De Dutch GP is steevast uitverkocht, zelfs op vrijdag al. Kaarten voor volgend jaar zijn nu in de verkoop en verkopen snel uit. Formule 1 kaarten gaan sowieso heel snel, zo zijn de eerste Grand-Prix voor 2024 al bijna uitverkocht. Ben je een hele grote fan? Je kan ook al een tickets kopen voor de Dutch GP voor 2025!

You may also like