Top 5 gokkasten met een GP thema op Kansino

Tue, 27 June 2023, 09:53

De Formule 1 is he tmeest prestigieuze race kampioenschap ter wereld. De Formule 1-teams rijden met de high-performance raceauto’s op circuit over de hele wereld. Dit jaar gaat de Formule 1 voor eerst naar Las Vegas. De populaire stad in de staat Nevada in de Verenigde-Staten.

In het verleden hebben er al races van Indycar en NASCAR plaats gevonden in Las Vegas. Ook de Formule 1 reed er enkele keren. Wat bijzonder is, is dat de Formule 1 nu op de wereldberoemde strip gaat rijden.

De Formule 1 is in Las Vegas de laatste jaren enorm populair geworden, vooral door de serie drive to survive op Netflix. De Grand-Prix in Las Vegas is dan ook al enkele maanden uitverkocht. De combinatie van een bruisende stad, met iconische hotels, en grote entertainment industrie heeft alles voor een onvergetelijk weekend.

Denk jij op Road Rage gokkast ook succesvol te zijn? De gokkast staat namelijk voor chaos in het verkeer en daarbij zijn een aantal markant personages te zien.

Las Vegas heeft vele casino’s waaronder het Bellagio, Ceasers Palace, The Venetian, MGM Grand en Wynn Las Vegas. Daarnaast zijn er in Las Vegas altijd live concerten, Broadway-musicals en Cirque du Soleil-voorstellingen.

Daarnaast zijn op korte afstand grote attracties zoals de Hoover Dam en de Grand Canyon. Las Vegas biedt dus elk wat wils, daarnaast is er 24/7 wat te doen!

You may also like